تعیین مبلغ جدید ورود و توقف در پارکینگهای عمومی
«نرخ ورودی در پارکینگهای رده یکم برای خودروهای سواری ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان، پارکینگهای رده دوم ۱۱ هزار تومان و پارکینگهای رده سوم هشت هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است. همچنین در پارکینگهای رده یکم برای هر نیم ساعت بعد از ساعت اول تا ۱۲ ساعت ۲ هزار و ۷۰۰ تومان، هر نیم ساعت از ۱۲ ساعت تا ۲۴ ساعت هزار و ۹۰۰ تومان و برای یک روز کامل ۱۱۹ هزار تومان پیش بینی شده است.»
تریبون اقتصاد_همزمان با سیصدمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، لایحه تعیین نرخ ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگهای عمومی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۴ با حداکثر آراء موافق تصویب شد.
به گزارش میزان، جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در سیصدمین جلسه شورا و در جریان بررسی لایحه تعیین نرخ ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگهای عمومی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۴ با بیان اینکه ۴۵ درصد افزایش نرخ نسبت به سال گذشته پیش بینی شده است، اظهار کرد: با این وجود نرخ پارکینگهای عمومی شهرداری تهران، کمتر از ۵۰ درصد از نرخ پارکینگهای عمومی در سطح شهر هستند.
وی در ادامه یادآور شد: نرخ ورودی در پارکینگهای رده یکم برای خودروهای سواری ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان، پارکینگهای رده دوم ۱۱ هزار تومان و پارکینگهای رده سوم هشت هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است. همچنین در پارکینگهای رده یکم برای هر نیم ساعت بعد از ساعت اول تا ۱۲ ساعت ۲ هزار و ۷۰۰ تومان، هر نیم ساعت از ۱۲ ساعت تا ۲۴ ساعت هزار و ۹۰۰ تومان و برای یک روز کامل ۱۱۹ هزار تومان پیش بینی شده است.
تشکری هاشمی با بیان اینکه بهای خدمات ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگ برج میلاد معادل پارکینگهای رده یکم است، اظهار کرد: برابر دستورالعمل شهرداری تهران، نرخ پارک در پارکینگهای عمومی و پارک حاشیهای در مناسبتهای مذهبی، رایگان خواهد بود.
وی اضافه کرد: پارک خودروهای تصادفی، توقیفی و یا صفر کیلومتر به صورت عمده در تمامی پارکینگهای موضوع این مصوبه به استثنای پارکینگهای روبازی که صرفا برای خودروهای تصادفی و توقیفی اختصاص یافتهاند، ممنوع است.
تشکری هاشمی گفت: نرخ ورودیه و حق توقف موتورسیکلت نیز چهار هزار و ۴۰۰ تومان تعیین شده که به ازای هر نیم ساعت هزار و ۵۰۰ تومان به آن افزوده خواهد شد.
لایحه تعیین نرخ ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگهای عمومی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۴ با حداکثر آراء موافق تصویب شد.