رشد قیمت خوراکیها در فروردین؛ میوهها پیشتاز گرانی شدند

مرکز آمار جدیدترین نرخ تغییرات مواد خوراکی در فروردین ماه را اعلام کرد
تریبون اقتصاد_ طبق اعلام مرکز آمار، در فروردین ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است.
نان و غلات:
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با ۶.۸ درصد و "گوشت گوسفندی" با ۳.۰ درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیرخشک" با ۶.۲ درصد، "روغن مایع" با ۴.۰ درصد و "روغن نباتی جامد" با ۳.۴ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"تخم مرغ" با ۶.۴- درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۲.۰ درصد، "سیب" با ۲۰.۳ درصد و "لیمو ترش" با ۱۹.۷ درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"لوبیا چیتی" با ۱۰.۴ درصد، "لوبیا قرمز" با ۷.۵ درصد، "فلفل دلمهای" با ۶.۹ درصد و "لپه" با ۶.۳ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پیاز" با ۸.۱- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "چای خارجی بستهای" با ۶.۴ درصد، "نوشابه گازدار" با ۳.۵ درصد و "قند" و "شکر" با ۳.۴ درصد میباشد.