کد مطلب: ۴۴۲۲
لینک کوتاه کپی شد

قیمت درهم امارات و لیر ترکیه در فاز صعودی

بازار ارز امروز شاهد افزایش قیمت‌ها نسبت به روز گذشته است و درهم امارات نیز ۱۸۵۹۳ تومان قیمت خورد. هر درهم افزایش ارزش ۲۹۰ تومانی را تجربه کرده است.

سازوکار کشورهای جهان برای ارتقای صنعت گردشگری و توریسم این روزها شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته است و بسیاری از دولت‌ها با اتخاذ تصمیمات جدید سعی در افزایش تعداد گردشگران ورودی و به تبعیت آن درآمد سالانه خود از این صنعت دارند. 

به گزارش اقتصادنیوز، طبق روال روزهای اخیر، در دور دنیای امروز سری به یکی از کشورهای پرطرفدار و محبوب شرق آسیا، یعنی تایلند زده ایم؛ چرا که دولت این کشور در اقدامی جالب توجه دست به تغییری بزرگ برای افزایش شمار گردشگران زده است. 

براساس آنچه رسانه‌های رسمی تایلند به تازگی گزارش داده اند، دولت تایلند به دنبال افزایش تعطیلات رسمی است تا مردم فرصت بیشتری را برای گشت و گذار و سفر در اختیار داشته باشند. 

مسئولان این کشور در اولین اقدام تعطیلات ویژه‌ای را در دو تاریخ ۲ ژوئن و ۱۱ آگوست در نظر گرفته‌اند که از سال ۲۰۲۶ اجرایی خواهد شد. 

بلومبرگ درباره جزئیات این طرح گزارش داده است: «هر دو روز یاد شده باید همیشه در دوشنبه باشد تا ساکنان تایلند استارت یک آخر هفته طولانی را بزنند. 

کابینه تایلند همچنین تعطیلات سال نوی آینده را که همزمان با ۲ ژانویه ۲۰۲۵ است، به عنوان تعطیلات ملی تمدید کرد. 

اقتصاد تایلند بسیار به گردشگری وابسته است و دولت این کشور در سال‌های اخیر تلاش کرده است از صنعت سفر حمایت کند، زیرا هنوز به طور کامل از بحران کرونا نجات پیدا نکرده است و عواقب همه گیری دامن گیر صنعت توریسم این کشور است. در اوایل سال جاری، دولت تایلند در نظر داشت تا محیط‌های مجاز برای گردشگران را افزایش دهد. 

بررسی‌ها نشان می‌دهد تقریباً یک پنجم کل مشاغل در تایلند به صنعت سفر اختصاص دارد؛ موضوعی که برای اقتصاد بسیار مهم است و توسعه و رشد اقتصادی در گرو گردشگری پررونق است. 

تاکنون حدود ۳۰ میلیون گردشگر خارجی در سال جاری به تایلند سفر کرده اند؛ آمار قابل توجهی که برای بسیاری از کشورها آرزو است اما برای تایلند قانع کننده و کافی نیست. بانکوک در تلاش است تا پایان امسال رکورد ۳۶.۷ میلیون گردشگر را به ثبت برساند. 

بر اساس آمار وزارت گردشگری و ورزش تایلند در مورد بازدیدکنندگان بین المللی طی شش ماهه اول سال ۲۰۲۴ (از اول ژانویه تا ۳۰ ژوئن)، تایلند حدود ۸۲۵ میلیارد بات (۲۲.۵ میلیارد دلار) درآمد داشته است. 

مروری بر آخرین ترفندهای تایلند فرصت مناسبی را فراهم کرده است تا سری به بازار ارز تهران بزنیم و از آخرین قیمت ارز رسمی این کشور آگاه شویم. 

نرخ بات تایلند در بازار امروز ۲۲ آبان ۱۴۰۳

امروز قیمت بات تایلند نسبت به روز گذشته در مسیر صعودی نوسان داد و ۱۹۴۹ تومان قیمت خورد. ارزش هر بات افزایش ۱۲ تومانی را تجربه کرده است. 

قیمت رینگیت مالزی امروز

هر رینگیت مالزی امروز در بازار ارز تهران ۱۱۰ تومان گران شد و در پایان فعالیت معامله گران در عصر روز سه‌شنبه، ۱۵۳۲۰ تومان قیمت‌گذاری شد. 

قیمت لیر ترکیه امروز

امروز قیمت لیر ترکیه در بازار افزایش را تجربه کرد است و با تغییر ۳۰ تومانی نسبت به روز گذشته، ۱۹۸۰ تومان نرخ‌گذاری و خرید و فروش شد. 

نرخ امروز درهم امارات در بازار

درهم امارات هم امروز به مانند رینگیت شیب صعودی قیمت را تجربه کرد و ۱۸۵۹۳ تومان قیمت خورد. هر درهم افزایش ارزش ۲۹۰ تومانی را تجربه کرده است. 

قیمت امروز دینار عراق

امروز قیمت دینار عراق هم که همواره ثبات قیمت را تجربه کرده است، مسیری جز ثبات را در پیش روی خود ندید و ۵۲ تومان ارزش‌گذاری شد. 

قیمت ریال عمان در بازار

ریال عمان هم امروز تسلیم جو افزایشی حاکم بر بازار ارز تهران شد و قیمت آن با رشد ۲۳۳۰ تومانی، به ۱۷۷۰۶۰ تومان رسید. 

نرخ برابری ریال عمان و دلار آمریکا هم امروز در بازار به ۲.۶ رسیده است. 

نرخ امروز منات آذربایجان

در میان همسایگان شمالی کشور هم افزایش قیمت ارز حرف اول و آخر را زد. عصر امروز و در پایان معاملات بازار قیمت منات آذربایجان به ۳۹۹۵۰ تومان رسید که در مقایسه با روز گذشته ۵۲۰ تومان بالا رفته است. 

قیمت درام ارمنستان در بازار

درام ارمنستان هم امروز به تبعیت از موج افزایش قیمت ها، رشد ارزش سه تومانی را تجربه کرد و ۱۷۷ تومان نرخ‌گذاری و معامله شد. 

قیمت لاری گرجستان امروز

آخرین مقصد اروپایی دور دنیای امروز گرجستان است، در این کشور هم قیمت لاری گرجستان همچون سایر ارزهای مرور شده بالا رفت و به ۲۵۰۱۰ تومان رسید. هر لاری ۱۵۰ تومان افزایش قیمت داشته است. 

خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران حکایت از فعال شدن جناح افزایشی در روز سه شنبه داشت، موضوعی که به عقیده معامله گران ناشی نوسانات دلار در جریان معاملات امروز بود.

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین