کد مطلب: ۴۸۲۳
لینک کوتاه کپی شد

تکلیف اجرای کالابرگ الکترونیک چه شد؟

کالابرگ الکترونیک یک تکلیف قانونی از سال ۱۴۰۱ به بعد بود که بخشی از این طرح، در دولت گذشته عملیاتی شد. طبق اعلام مسئولان دولت سیزدهم، حدود ۶۰ میلیون نفر اجرای این طرح حمایتی از اقشار آسیب‌پذیر منتفع شدند و بیش از ۹۰ درصد، رضایت وجود داشت.

دولت چهاردهم درباره اجرای کالابرگ الکترونیکی اعلام کرده است: این طرح یک راهبرد است و دولت از همه راهبردهای موجود استفاده می‌کند و اگر لازم باشد کالابرگ الکترونیک را بعد از ایجاد زیرساخت‌های لازم، اجرا خواهد کرد. 

به گزارش تسنیم، کالابرگ الکترونیک یک تکلیف قانونی از سال ۱۴۰۱ به بعد بود که بخشی از این طرح، در دولت گذشته عملیاتی شد. طبق اعلام مسئولان دولت سیزدهم، حدود ۶۰ میلیون نفر اجرای این طرح حمایتی از اقشار آسیب‌پذیر منتفع شدند و بیش از ۹۰ درصد، رضایت وجود داشت. 

ابتدای سال ۱۴۰۳ بعد از پایان دو مرحله از این طرح، هیئت وزیران وقت مصوب کرد که ۲۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای مجدد این امر تزریق شود و مصوبه آن نیز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ابلاغ شد. 

بر اساس این گزارش، هفته گذشته فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری‌اش با اصحاب رسانه بیان کرد: هر طرحی که باید اجرا شود، نیاز به زیرساخت دارد. کالابرگ الکترونیک برای اولین بار در اسفند ۱۴۰۱ مطرح شد و ۶ فاز برای آن مدنظر قرار گرفته بود تا ۱۴ میلیون خانوار را تحت پوشش قرار دهد، محدودیت‌های منابعی مطرح هست و برای این مسئله محدودیت زیرساخت داریم، این یک راهبرد است. 

او ادامه داد: هدف اصلی این است که معیشت خانوار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر دچار آسیب نشود. دولت از همه راهبردهای موجود استفاده می‌کند و اگر لازم باشد کالابرگ الکترونیک را بعد از ایجاد زیرساخت‌های لازم، اجرا خواهد کرد. 

حالا و بعد از این سخنان، باید دید که دولت در مسیر افزایش و تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیک قدم برمی‌دارد یا اینکه سازوکار جدیدی برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و محرومان جامعه را پیش خواهد گرفت. 

این‌روزها که بودجه ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون تلفیق در حال بررسی قرار دارد، زمان اتخاذ تدابیر لازم برای سال آینده است.

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین