کد مطلب: ۱۴۴۹۱
لینک کوتاه کپی شد

سرانه فضای آموزشی ۵.۴۵ متر مربع است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه آموزشی در سال ۵۷ حدود یک و نیم متر مربع بود، گفت: اکنون سرانه دانش‌آموزان به ۵.۴۵ متر مربع رسیده است.

تریبون اقتصاد_حمیدرضا خان محمدی روز دوشنبه در نشست "شهدا، معماران آینده" اظهار کرد: همچنین از ابتدای انقلاب تا کنون حدود ۴۰۰ درصد جمعیتی دانش آموزی رشد داشته است و فضای دانش آموزان نیز در این مدت ۳۸۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به اینکه هر چند که چالش‌ها را می‌دانیم و باید برای حل آنها اقدام کنیم، یادآورشد: همه مسائل را کشور را دانش آموزان امروز در آینده حل می‌کنند بنابراین باید فضای استاندارد برای دانش آموزان شکل گیرد و البته حل مسائل کشور با مردم و مشارکت خیرین اتفاق می‌افتد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه برخی از خانواده‌های شهدا گمنام در مدارس فعالیت تربیتی می‌کنند، یادآورشد: باید در حوزه تربیتی و مدرسه‌یاری اقدامات بسیاری صورت گیرد. هر طرحی را با نام شهدا آغاز کردیم، موفق بوده است.

خان محمدی به طرح شهید عجمیان نیز اشاره کرد و گفت: ۶۸ هزار کلاس درس در این طرح بهسازی و شاداب سازی شد.

وی با تاکید بر اهمیت کار جهادی، خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی همه کشورها از پا درآمدند اما جمهوری اسلامی ایران همچنان با قوت ادامه می‌دهد.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: رئیس جمهور مدرسه‌سازی را در اولویت اقدامات قرار داده است تا به نتیجه برسیم و اعتقاد داریم که باید از اقصی نقاط کشور بازدید کنیم و به اهداف مورد نظر رئیس جمهور در جهت توسعه عدالت آموزشی نزدیک شویم.

سرهنگ حمید حیدری رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش‌های دفاع مقدس نیز در این مراسم اظهار کرد: اقدام عملی نهضت مدرسه‌سازی در هفته گذشته از سوی رئیس‌جمهور در اردوی جهادی ساخت مدارس انجام شد.

وی افزود: امید است بتوانیم مشکلات جامعه را حل کرده و مدرسه و مکان آموزشی در تراز انقلاب اسلامی را فراهم کنیم.

حیدری با تاکید بر اینکه خانواده شهدا همیشه الگوی جامعه بوده‌اند، گفت: خانواده شهدا همواره در عرصه مدرسه‌سازی نیز فعال بوده‌اند.

وی ادامه داد: امروز بیش از ۱۶ میلیون دانش‌آموز در بیش از ۱۱۵ هزار مدرسه تحصیل می‌کنند که در این زمینه به دلیل تغییر نسل‌ها، ذائقه‌های جوانان نیز تغییر کرده و باید بیش از پیش به سیره شهدا تأسی کنیم.

سرهنگ حیدری خاطرنشان کرد: امروز بنا به فرموده مقام معظم رهبری، نسخه علاج رفع مشکلات کشور تأسی به دوران شکوهمند دفاع مقدس است.

وی یادآورشد: شهدا تا زمانی که در میان ما بودند، برای امنیت جامعه تلاش کردند و امروز نیز حضور خانواده شهدا موجب دلگرمی مسئولان است و در زمان حاضر باید در نهضت مدرسه‌سازی در کنار خیران مدرسه‌ساز و خانواده شهدا تلاش کرد تا با تأسی به شهدا و خانواده آنها ماموریت خود را به سرانجام برسانیم.

زهرا شیرودی، خواهر شهید شیرودی نیز در سخنانی اظهار کرد: تشکیل خیریه زینبیون از سوی خانواده شهدا انجام شده که به امور فرهنگی در حوزه جهاد تبیین و روایتگری می‌پردازد.

وی افزود: در این خیریه برنامه‌هایی از جمله اطعام محرومان، خرید جهیزیه برای زوج‌های جوان، توزیع اقلام غذایی بین محرومان، کمک به خانواه‌های محروم، دیوار با جانبازان، تجلیل از خانواده شهدا، کمک به مردم غزه و لبنان و برپایی اردوهای جهادی در مناطق محروم اجرایی می‌شود.

مریم شادی سرپرست سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس نیز در سخنانی اظهار کرد: امید است در سازمان نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس در خدمت خانواده شهدای خیر کشور باشیم و از وجود آنها بهره مند شویم.

وی افزود: در مجموعه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کارگروه‌های مختلفی از میان مادران، دختران و همسران شهدا تشکیل شده که در حوزه‌های مختلف خیریه فعالیت می‌کنند. امسال کارگروهی به عنوان نوادگان شهدا ایجاد خواهد شد که از هفته آینده رسمیت پیدا خواهد کرد.

سرپرست سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: جهت‌گیری این کارگروه‌ها به صورت شبکه‌ای پیگیری خواهد شد و در اواخر بهمن‌ماه جاری نیز مراسم تجلیل از این کارگروه‌ها با حضور رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

شادی با تاکید بر اینکه امروز بزرگترین بانوی خیر کشور، مادر شهید است و در عرصه مدرسه‌سازی فعالیت می‌کند، یادآورشد: امید است بتوانیم راه این خیران بزرگوار را ادامه داده و در مسیر توسعه و تعالی بیش از پیش ایران اسلامی گام برداریم.

 
 

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین