تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی در دی ماه اعلام شد
تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد.
تریبون اقتصاد- در دی ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
به گزارش خبرگزاری مهر، در این گروه، اقلام ماکارونی با ۴.۹ درصد، شیرینی خشک با ۳.۱ درصد، رشته آش و برنج ایرانی با ۲.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ماهی قزل آلا با ۲.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۵.۰- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کره پاستوریزه با ۹.۸ درصد، خامه پاستوریزه با ۵.۷ درصد و شیر خشک با ۳.۴ درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به انار با ۱۱.۱ درصد، موز با ۳.۷ درصد و سیب با ۳.۶ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خربزه با ۹.۶- درصد و پرتقال با ۴.۶- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به بادمجان با ۴۰.۶ درصد، سیب زمینی با ۲۰.۰ درصد، کدوسبز با ۱۷.۶ درصد و خیار با ۹.۸ درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار با ۵.۱ درصد، چای خارجی بستهای با ۴.۵ درصد و رب گوجه فرنگی با ۳.۵ درصد است.