سوختگیری بازار خودرو؛ قیمتها صعودی شد/ پژو پارس غوغا کرد؛ بازگشت پژو ۲۰۷ به باشگاه میلیاردیها
![](https://cdn.tribuneeghtesad.ir/thumbnail/gOq5l9t4S3Tm/OGEBGhnvONbakilbk8PeE8j3oDRrJDOdF7lLKcbA0ztTjmmr3G5vHBE2dW7A5Abr/download+%2862%29.jpg)
بازار خودرو در هفته چهارم بهمن ۱۴۰۳ افزایش قیمت را تجربه کرد.
تریبون اقتصاد_بررسی قیمت بازاری خودروهای پُرتقاضا از صعود قریب به اتفاق قیمتها خبر میدهد و در همین راستا، پژو پارس سال با رشد حدود ۴.۵ درصدی در صدر جدول افزایش قیمت قرار گرفت.
به گزارش اقتصادنیوز، این محصول ایران خودرو افزایش حول و حوش ۳۵ میلیون تومانی را طی یک هفته تجربه کرده است. مشتریان در هفته منتهی به ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ چنانچه قصد خرید پژو پارس سال را داشتند، باید پیش از رفتن به بازار حساب خود را حدود ۸۱۵ میلیون تومان شارژ میکردند.
دنا پلاس با گیربکس اتوماتیک و موتور توربو شارژ آپشنال بعد از پژو پارس در جایگاه دوم جدول رشد قیمت قرار گرفت. این محصول ایران خودرو هم افزایشی بیش از ۳.۵ درصدی را تجربه کرد.
دنا پلاس با گیربکس اتوماتیک و موتور توربو شارژ آپشنال به زبان عدد رشد قیمتی حدود ۴۰ میلیون تومان را در کارنامه ثبت کرد. فروشندگان برای واگذاری خودروی در اختیار خود، مبلغی نزدیک به یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان طلب میکردند.
سورن پلاس با موتور XU۷P هم پشت سر دنا پلاس با گیربکس اتوماتیک و موتور توربو شارژ آپشنال در جدول یاد شده قرار داشت.
این محصول ایران خودرو که به عنوان جایگزین پژو پارس از سوی آبیهای جاده مخصوص مطرح شد؛ حول و حوش ۳.۵ درصد رشد قیمت را در هفته چهارم بهمن سال جاری به نسبت هفته پیش تجربه کرد. به عبارت دیگر این محصول ایران خودرو طی یک هفته حوالی ۲۵ میلیون تومان گران شد.
متقاضیان برای در اختیار گرفتن این خودرو باید حدود ۷۱۰ میلیون تومان پرداخت میکردند.
پژو ۲۰۷ با گیربکس اتوماتیک و موتور TU۵ هم وارد باشگاه میلیاردیها شد. این خودرو اتوماتیک طی یک هفته حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش قیمت را به خود دید و همین مسأله سبب شد از کانال ۹۰۰ میلیون تومانی خارج شده و وارد کانال یک میلیارد تومان شود. این افرایش قیمت باعث شد این محصول اتوماتیک ایران خودرو طی یک هفته حدود ۳ درصد رشد قیمت را به خود ببیند.
کوییک GX-L تنها محصولی بود که بدون تغییر قیمت در بازار حاضر بود. این خودرو در هفته منتهی به ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ همانند هفته گذشته با قیمتی حدود ۴۷۵ میلیون تومان در دسترس خریداران قرار داشت.
حال سراغ محصولات سایپا در بازار میرویم. دو عضو خانواده شاهین در میان محصولات سایپا بیشترین رشد قیمت را ثبت کردند.
شاهین با گیربکس دستی قیمت خود را به حوالی ۸۶۵ میلیون تومان رساند و افرایش بیش از ۲ درصدی را ثبت کرد. این افرایش قیمت دو درصدی به نسبت هفته گذشته به زبان عدد از رشد حدود ۲۰ میلیون تومانی قیمت خبر میدهد
شاهین با گیربکس اتوماتیک هم در همین بازه قیمتی رشد کرد و حوالی ۹۳۵ میلیون تومان خرید و فروش شد. این خودرو هفته گذشته با قیمتی حدود ۹۱۵ میلیون تومان در دسترس مشتریان قرار گرفت.
به نظر میرسد رشد قیمت دلار و نوسانات بازار طلا و سکه، بازار خودرو را تا حدی از خواب زمستانی بیدار کرد. البته شاید خصوصی شدن ایران خودرو و نگرانی بازار از آزادسازی قیمت کارخانهای خودرو هم در نوسانی شدن بازار خودرو بیتأثیر نبوده باشد.
باید منتظر ماند و دید بازار خودر در هفتههای منتهی به پایان سال ۱۴۰۳ چه روندی را طی میکند.