کد مطلب: ۱۷۷۵۳
لینک کوتاه کپی شد

این قهوه از آلزایمر جلوگیری می‌کند!

شماری از نشریات علمی از جمله نشریه اینترنتی نشنال‌نیوز با توجه به نتایج یک مطالعه پزشکی این پرسش را مطرح کرده‌اند که آیا می‌توان از اسپرسو به عنوان ابزار جدیدی در زمینه مبارزه با آلزایمر استفاده کرد؟

تریبون اقتصاد- قهوه اسپرسو حاوی ترکیباتی است که می‌تواند پیشرفت بیماری آلزایمر را کند یا مختل کند.

به گزارش شفقنا، مطالعه‌ای که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده نشان می‌دهد که ترکیبات اسپرسو می‌تواند به طور بالقوه بر شروع بیماری آلزایمر تأثیر بگذارد.

با این حال نتایج آزمایشگاهی اولیه نشان‌دهنده نقش و تاثیر نوشیدن اسپرسو در جلوگیری از بروز آلزایمر در انسان نیست. ماجرا اما از جایی آغاز می‌شود که پروتئینی به نام تاو که به تثبیت ساختارها در مغز سالم کمک می‌کند، در بعضی از موارد هم می‌تواند توده‌ها یا فیبریل‌هایی را تشکیل دهد که می‌تواند موجب بیماری آلزایمر یا سایر شرایط تخریب‌کننده عصبی شود. اعتقاد بر این است که این فرآیند نقش مهمی در توسعه و پیشرفت این بیماری‌ها می‌تواند داشته باشد.

دکتر ماریاپینا دی‌اونوفریو استاد دانشگاه ورونا و همکارانش تصمیم به بررسی این موضوع گرفتند که آیا ترکیبات خاصی در اسپرسو می‌تواند از تجمع تاو جلوگیری کند یا خیر.

این گروه برای انجام این کار، آزمایش‌هایی را با استفاده از شات‌های اسپرسو به انجام رساندند.

نتایج آزمایش‌ها حکایت از این داشت که مصرف متوسط قهوه اسپرسو– دو یا سه فنجان در روز– می‌تواند با فراهم کردن مولکول‌های زیستی خاصی باعث نوعی اثر ضد انباشتگی شود و در عین حال بینش‌های هیجان‌انگیزی در مورد پتانسیل محافظت‌کننده قهوه اسپرسو به دست دهد.

البته قبل از تایید اثرات قهوه اسپرسو در کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر در انسان، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

مطالب پیشنهادی
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین