فروش ۵ هزار خودروی متروکه طی ۳ سال
![](https://cdn.tribuneeghtesad.ir/thumbnail/zWgnYFcPfWTv/OGEBGhnvONbakilbk8PeE8j3oDRrJDOdF7lLKcbA0ztdmolSNqcmoBE2dW7A5Abr/%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88+%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%87.jpg)
مدیرعامل سازمان جمع آوری اموال تملیکی، گفت: طی ۳ سال گذشته ۵۴۰ هزار میلیارد تومان کالا از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید صورت گرفت.
به گزارش مهر، عبدالمجید اجتهادی اظهار داشت: طی سه سال گذشته ۵۰۰۰ خودروی سواری سبک و سنگین وارداتی که از سال ۱۳۹۶ در گمرکات و بنادر سراسر کشور رسوب شده بود، به فروش رسید.
وی درباره وضعیت تعیین تکلیف اموال تملیکی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ (هفت ماهه) اظهار کرد: طی حدود ۳ سال گذشته تقریباً ۱۱۰ هزار میلیارد تومان کالا به انحای مختلف تعیین تکلیف شد که بیانگر رشد ۶۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سالهای قبل است.
اجتمهادی افزود: همچنین در این مدت شاهد فروش ۳۰ هزار میلیارد تومان اموال منقول بودیم که در مقایسه با مدت مشابه سالهای قبل رشد ۷۰۰ درصدی را نشان میدهد.
وی تصریح کرد: طی ۳ سال گذشته ۵۴۰ هزار میلیارد تومان کالا از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید صورت گرفت که بیانگر شد ۱,۵۱۸ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سالهای قبل است.
به گفته وی، در این مدت ۵۰۰۰ خودروی سواری سبک و سنگین وارداتی فروخته شد که از سال ۱۳۹۶ در گمرکات و بنادر سراسر کشور رسوب شده بود.
اجتهادی اضافه کرد: در این بازه زمانی فروش الکترونیک نیز توسعه یافت به گونهای که شاهد سهم ۹۶ درصدی روشهای فروش سازمان از طریق برگزاری مزایدهها و حراجهای خرده فروشی الکترونیکی در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت بودیم.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: همچنین با راه اندازی و برگزاری حراج الکترونیکی خرده فروشی برخط در سال ۱۴۰۲ بر اساس تکلیف قانونی، تاکنون بیش از ۸۵۰ مرحله حراج به صورت متمرکز برگزار شده است.
وی اظهار کرد: تعیین تکلیف پروندههای سنواتی با بیش از ۱۰ سال ماندگاری در انبارها از جمله دو فروند هواپیمای مسافربری متروکه، ۱۰ واگن قطار مسافربری متروکه و ۲۷ هزار تن ذرت رسوبی متروکه در بندر امام از دیگر اقدامات مهم سازمان بود.