آیا چشم زخم حقیقت دارد؟
یک کارشناس دینی با اشاره به گسترش گرایش به خرافه در جامعه جهانی معاصر، گفت: چشم زخم حقیقت دارد اما روشهای غیر دینی و خرافی برای دفع آن در جامعه رواج یافته است.
حجتالاسلام علیرضا حدادیان، کارشناس دینی درباره چشم زخم گفت: گاهی حقیقت و دروغ به حدی درهم آمیخته میشوند که تشخیص آنها به راحتی امکانپذیر نیست.
به گزاش خبرآنلاین، به خصوص اگر افرادی به کمک حقیقت سعی در القای دروغ داشته باشند. شرایط پیچیدهتر میشود زمانی که باورهای غلط در قالب خرافات در فکرها و اندیشهها ریشه بدواند و افرادی که دچار مشکلی شدهاند و نخواسته یا نتوانستهاند راه درستی برای حل مشکل خود پیدا کنند به دنبال راهحل سادهای بگردند.
در چنین شرایطی فقط یک تفکر روشن که زیبنده یک مسلمان است میتواند تفاوت حقیقت و دروغ و راستی و خرافه را از هم تشخیص دهد و براساس موازین اسلامی به خدا توکل کرده، به کمک توصیههای ائمه معصومین (ع) و با به کار بردن عقل و خردی که خداوند به او عطا کرده گره از زندگی خود باز کند.
شاید زمانی تصور بر این بود که با پیشرفت علم و افزایش تحصیلات مسئله خرافه کنار گذاشته میشود ولی متأسفانه در عصر تکنولوژی و هوش مصنوعی، خرافات و اعتقاد به جادو و طلسم نه تنها در میان مردم عوام بلکه در میان تحصیلکردگان و در مجامع ورزشی، سیاسی، اقتصادی و… نیز بیشتر شده است.
اما چرا چنین گرایشی به مسائل خرافی صورت گرفته است و آیا چشم زخم نیز جزو همین مسائل خرافی است؟