کد مطلب: ۷۴۷۹
لینک کوتاه کپی شد

نیم قرن با اقتصاد ایران؛ 17 آذر

کارمندان دولت به ایتالیا اعزام خواهند شد

در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.

نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آن‌ها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش‌ها و تصمیم گیری‌ها در دهه‌های گذشته است. امسال در این پروژه سال‌های ۱۳۹۴.۱۳۸۴، ۱۳۷۴.۱۳۶۴، ۱۳۵۴ از هر دهه انتخاب شده است. 

در سال ۱۴۰۳، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود. 

۱۷ آذر ۱۳۵۴.۴۰۰ کارمند دولت به ایتالیا اعزام خواهند شد

۴۰۰ نفر از کارمندان فنی دولت و بخش خصوصی در سال جاری برای فراگیری آموزشی در رشته مربی‌گری به ایتالیا می‌روند. این ۴۰۰ نفر جزو گروه ۱۰ هزار نفری مربیانی هستند که قرار است برای تربیت ۵۶۰ هزار کارگر ماهر در خارج دوره ببینند. 

سخنگوی وزارت کار و امور اجتماعی اعلام کرد: ۴۰۰ نفر از کارمندان فنی وزارتخانه‌های کار و امور اجتماعی، کشاورزی، راه و ترابری، آموزش و پرورش، تعاون و امور روستاها و دیگر سازمان‌ها و موسسات فنی بخش خصوصی در دو گروه ۲۰۰ نفری تا پایان سال جاری به ایتالیا اعزام می‌شوند تا در مرکز آموزش حرفه‌ای بین‌المللی تورن هر گروه به مدت ۱۲ هفته در دوره مخصوص مربی حرفه‌ای شرکت کنند. 

ایران ۶۰۰ میلیون ریال کالا به لهستان فروخت

هیات بازرگانی لهستان که برای خرید کالا به ایران آمده بود، به لهستان بازگشت. اعضای این هیات طی ۳ هفته اقامت در تهران براساس برنامه‌ای که از طرف مرکز توسعه صادرات ایران تنظیم شده بود، با صاحبان صنایع و صادرکنندگان ایرانی ملاقات‌هایی داشتند و برای خرید با آنان مذاکره کردند. 

در پایان این گفت‌وگوها اعلام شد، خریداران لهستانی با امضای چند قرارداد ۶۰۰ میلیون ریال کالای صنعتی از ایران خریدند و برای خرید ۲۰۰ میلیون ریال کالای دیگر به توافق رسیدند. 

این خریدها شامل ۱۵۰ میلیون ریال پارچه، ۶۸ میلیون ریال کفش، ۹۴ میلیون ریال جواهرآلات، ۴۴ میلیون ریال زیرپیراهن، ۳۱ میلیون ریال جوراب، ۲۳ میلیون ریال صنایع دستی و هفت میلیون ریال ظرف خانگی است. 

۱۷ آذر ۱۳۶۴؛ آمادگی بانک‌های ایران برای سرمایه‌گذاری در مسکن

رئیس‌کل بانک مرکزی ضمن اشاره به نقش سرمایه‌گذاری و فعالیت در بخش مسکن در کل اقتصاد کشور بر لزوم ایجاد هماهنگی هرچه بیشتر بین بانک‌ها و وزارت مسکن و شهرسازی در اعطای اعتبارات و تسهیلات لازم در امر مسکن و اتخاذ سیاست‌های لازم تاکید کرد. 

۱۷ آذر ۱۳۸۴؛ پرواز «ماهان» از منچستر به تهران برقرار شد

شرکت هواپیمایی «ماهان ایر» در مراسمی رسمی در شهر منچستر انگلیس پرواز این شهر به تهران را آغاز کرد. 

این پرواز از تهران به شهرهای «دهلی نو» و «کوچین» در هند و «بانکوک» در تایلند ادامه می‌یابد. 

در مراسم رسمی برقراری این پرواز علاوه‌بر مدیران ماهان‌ایر، شماری از مسوولان شهر منچستر حضور داشتند. 

برقراری پرواز منچستر به تهران پس از تجربه شرکت ماهان ایر در راه‌اندازی خط پروازی «بیرمنگام» به تهران در ۱۷ ماه گذشته صورت می‌گیرد. 

۱۷ آذر ۱۳۹۴؛ کارت خرید نسیه برای عموم مردم

مسوولان بانک مرکزی در یک کنفرانس خبری از ویژگی‌های جدید کارت‌های اعتباری رونمایی کردند. 

بر این اساس، جامعه هدف این کارت‌ها علاوه‌بر کالاهای ایرانی مشمول کالاهای خارجی نیز می‌شود با این تفاوت که نرخ سود خرید کالای داخلی معادل ۱۲ درصد و بازپرداخت یکساله و نرخ سود کالاهای خارجی براساس عقود مبادله‌ای (معادل ۲۱ درصد) خواهد بود. 

به گفته مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی، سقف در نظر گرفته شده برای این طرح معادل ۴۲۰۰ میلیارد تومان خواهد بود و میزان تخصیص برای هر فرد، براساس فرمول ارائه‌شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهد بود. 

حکیمی شرط دریافت این کارت را داشتن «گواهی کسر از حقوق به عنوان تضمین اعتبار» دانست و اعلام کرد که با این طرح بلندمدت، تخصیص اعتبارات کلان به خرد تبدیل می‌شود.

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین