هرگز درباره این داروها در اینترنت جستوجو نکنید
مصرف داروهای حوزه بیماریهای اعصاب و روان گاهی با موانع همراه است، موانعی از این جنس که نکند بیمار به این داروها مبتلا شود.
تریبون اقتصاد - سرپرست دفتر سلامت روان وزارت بهداشت مهرماه امسال بود که گفت: بر اساس آخرین مطالعات انجام شده در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۵ درصد جمعیت عمومی دارای اختلالات سلامت روان هستند و آمار نسبت به مطالعات قبلی افزایش یافته است.
به گزارش خبرآنلاین، همانطورکه گفته شد میزان ابتلا به بیماریهای اعصاب روان بیشتر شده است، خیلی مواقع بیماران برای طی مراحل درمان ضمن بهره بردن از مشاورهها نیاز دارند از برخی داروها استفاده کنن، اما همیشه مصرف داروهای مزتبط با این بیماریها با یک باور منع کننده مواجه بوده است، اینکه اگر مصرف داروهای حوزه بیماریهای روانی طولانی شود فرد به آن داروها اعتیاد پیدا میکند.
علی نیک جو، روانپزشک و روانکاو دراینباره به خبرآنلاین میگوید: برخی بیماران میگویند که داروهای روانپزشکی را مصرف نمیکنند چراکه معتقدند سبب اعتیاد به دارو میشود.
او ادامه میدهد: انچه به عنوان اعتیاد در داروهای روانپزشکی شماخته میشود مربوط به نوع خاصی از داروها هست که حدود ۵ درصد داروها را تشکیل میدهد، آن هم مربوط به نحوه خاصی از مصرف است که میتواند سبب عوارضی شود.
نیکجو میگوید: اما من سوالم این است که مثلاً داروی پروپرانولول که دکتر قلب تجویز کرده و باید برای مدت طولانی استفاده کرد، آیا به این معناست که به این دارو معتاد شده اید؟ یا برخی میگویند که با بهبود علائم دارو را زود قطع میکنیم، درحالی که داروی حوزه روانپزشکی مثل داروهای سرماخوردگی نیست که بعد از بهبود گلو درد دارو را کنار بگذارید، این کار سبب میشود که عملاً برگشتی در علائم اتفاق بیفتد.
این روانپزشک بیان میکند: چیزی که در اینترنت درباره داروهای روانپزشکی گفته میشود خیلی دور از واقعیت است، فقط به پزشک خودتان درباره داروها اعتماد کنید، به هیچ عنوان درباره این داروها در اینترنت سرچ نکنید و به حرفهای همکار و دوست و همسایه توجه نکنید. مطمئن باشید پزشک شما دوست دارد شما سرحال و با انرژی باشد نه اینکه روی تخت بیفتید.