تا سال 2027 حدود ۱۴ میلیون شغل از بین میرود
![](https://cdn.tribuneeghtesad.ir/thumbnail/segwil7FKWzb/OGEBGhnvONbakilbk8PeE8j3oDRrJDOdF7lLKcbA0zsHkxOR6pHmBRE2dW7A5Abr/%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A1+%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86+%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%B9+%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87.jpg)
رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: در دنیای دیجیتال بر اساس آمار جهانی تا سال ۲۰۲۷ حدود ۱۴ میلیون شغل از بین میرود و شاهد مشاغل جدیدی خواهیم بود.
تریبون اقتصاد، علاء الدین رفیع زاده در نشست تخصصی «تحول دیجیتال - افق آینده» افزود: سه دهه است که از خدمات فناورانه به مردم میگوییم و خیلی هم از این بابت حرص میخوریم و دیگر بهانهای از دولت برای اینکه خدمات فناورانه به مردم به طور کامل ارائه نشود پذیرفتنی نیست.
به گزارش ایلنا، وی گفت: در دنیای دیجیتال بر اساس آمار جهانی تا سال ۲۰۲۷ حدود ۱۴ میلیون شغل از بین میرود و شاهد مشاغل جدیدی خواهیم بود.
معاون رئیس جمهور افزود: تا سال ۲۰۲۷ ده شغل مورد توجه قرار میگیرد که مهمترین آن، متخصصان هوش مصنوعی، کلان داده و تحول دیجیتال است.
وی گفت: در این شرایط دیگر نمیتوانیم به نیروی انسانی و زیرساخت دستگاهها نگاه سنتی داشته باشیم و در حال حاضر مردم ما با دریافت سنتی خدمتها موافق نیستند و باید ساختار سازمانها به گونهای تغییر کند که پاسخگوی مردم باشند.
رفیع زاده افزود: در این شرایط آموزش برای دستگاهها اهمیت دارد و پس از آن باید نیروهای جدید جذب کرد تا متناسب با فناوریها، به روز شوند.
معاون رئیس جمهور گفت: مراکز داده و زیرساختهای دستگاهها، بسیار ارتقا پیدا کرده است، اما اقدامات جزیرهای این دستگاهها، منجر به ارائه خدمات الکترونیکی به مردم نشده است.