کد مطلب: ۱۶۵۵۷
لینک کوتاه کپی شد

بازیگوش‌ها بهتر از پسِ استرس کووید ۱۹ برآمدند

یافته‌های یک پژوهش جدید با تأکید بر اهمیت بازیگوشی برای مواجهه موفقیت‌آمیز با ناملایمات زندگی، نشان می‌دهد افراد بسیار بازیگوش دقیقاً به اندازه دیگران درباره خطرات و چالش‌های کووید ۱۹ واقع‌بین بودند؛ اما خوش‌بینی آن‌ها فوق‌العاده بود و در پی کشف راه‌هایی برای ایجاد لحظات شاد حتی در شرایط سخت بودند.

تریبون اقتصاد_یافته‌های یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که داشتن ذهن بازیگوش می‌تواند در زمان‌های سخت، مانند همه‌گیری کووید ۱۹، مفید باشد. افرادی که از نظر بازیگوشی امتیاز بالایی کسب می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر بازیگوش هستند انعطاف‌پذیرترند. بازیگوشی برای حفظ سلامتی و رویارویی با ناملایمات ضروری است.

به گزارش ایرنا به نقل از وبگاه ارث، این یافته‌های پژوهشگران دانشگاه ایالتی اورِگِن در آمریکا اطلاعاتی عمیق درباره نحوه عبور افراد بازیگوش از میان ناملایمات به دست می‌دهد. ممکن است این یافته‌ها در نهایت به طراحی راهبردها و اقداماتی منجر شود که به افراد برای مدیریت استرس و تردید کمک کند.

استرس مزمن نگرانی چشمگیری برای سلامت عمومی ایجاد کرده و با طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری قلبی، دیابت، افسردگی و اضطراب مرتبط است.

عوامل خارجی مانند همه‌گیری، بی‌ثباتی اقتصادی و مسائل اجتماعی می‌توانند سطح استرس را تشدید و مشکلات روانی ایجاد کنند.

شیانگیو شِن (Xiangyou Shen)، سرپرست گروه پژوهشی توضیح داد: افراد بسیار بازیگوش، فعالانه موقعیت‌های چالش‌برانگیز را تغییر می‌دهند، جایگزین‌هایی خلاقانه‌ برای آنچه از دست می‌دهند پیدا می‌کنند، موانع را به‌عنوان فرصت‌هایی برای رشد در نظر می‌گیرند و احساس می‌کنند بر واکنش‌های خود کاملاً مسلط هستند.

بازیگوش‌ها بهتر از پسِ استرس کووید ۱۹ برآمدند

افراد بازیگوش با همه‌گیری کووید ۱۹ چگونه برخورد کردند؟

شن معتقد است افراد بازیگوش در میان ناملایمات، تجربه‌های مثبت ایجاد می‌کنند؛ این موضوع با تاب‌آوری به شدت مرتبط است؛ زیرا ارزیابی واقع‌بینانه را با انعطاف‌پذیری در حل مسئله ترکیب می‌کند که نشان می‌دهد چگونه ویژگی‌های شخصیتی مانند بازیگوشی واکنش‌های ما را به استرس شکل می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: افراد بسیار بازیگوش دقیقاً به اندازه دیگران درباره خطرات و چالش‌های کووید ۱۹ واقع‌بین بودند؛ اما خوش‌بینی آن‌ها فوق‌العاده بود: آن‌ها خلاقانه مسائل مثبت را تصور و آن‌ها را دنبال می‌کردند و در پی کشف راه‌هایی برای ایجاد لحظات شاد حتی در شرایط سخت بودند.

وی همچنین تأکید کرد: اختصاص زمانی برای بازی‌کردن مفید است و فضایی امن برای بروز و تمرین بازیگوشی فراهم می‌کند. هر چقدر هم که سرتان شلوغ باشد، اختصاص پنج تا ده دقیقه در روز به بازی‌کردن تفاوتی معنادار در زندگی‌تان ایجاد می‌کند.

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین