واگذاری یکی از شرکتهای تابعه سایپا به رنو/ نیم قرن با اقتصاد ایران
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
30 دی 1354؛ قرارداد ایران و کنسرسیوم تغییر می کند
تریبون اقتصاد- قرارداد 1973 ایران و کنسرسیوم براساس شرایط و مقررات جدید کنسرسیوم و خواستههای ایران تغییر می کند و هماکنون کارشناسان طرفین برای تهیه و تدوین آن مشغول مذاکرهاند و از هفته آینده یک هیات فنی و حقوقی به تعداد بیش از 10 نفر برای ادامه مذاکره وارد تهران خواهند شد.
به گزارش اقتصادنیوز، پیشبینی میشود تنظیم مواد اصلاحی قرارداد مدتی به طول انجامد، اما طرفین درباره اصول اختلافات و تغییرات آن براساس اوامری که شاهنشاه آریامهر که در شرفیابی روسای کنسرسیوم ابلاغ فرمودند، روشن شدهاند.
دو تن از رسای عالیرتبه کنسرسیوم دیوید استیل از «بیپی» و گرانویل از «تگزاکو» که با هواپیمای اختصاصی آمده بودند، پریروز تهران را ترک کردند. یک هیات از کارشناسان به ریاست ساتکلیف نفر سوم بیپی مذاکرات اجرایی را در سطح کارشناسان نفت شروع کردند و امروز هم مجددا با مقامات شرکت نفت در تماس بودند.
30 دی 1364؛ نحوه مبارزه با سرمایهداران فراری تشریح شد
آیتا... موسوی اردبیلی، رئیس دیوان عالی کشور نحوه جلوگیری از سوءاستفاده عوامل وابسته به طاغوت، سرمایهداران فراری و وکلای این افراد از برخی مواد قانونی را برای استرداد اموال مصادرهشده تشریح کرد.
30 دی 1394؛ نخستین هواپیمای نو وارد ایران شد
رئیس هیاتمدیره هواپیمایی زاگرس از ورود یک فروند هواپیمای ایرباس 319 به کشور خبر داد و با بیان اینکه تا پایان سال 5 فروند هواپیمای دیگر به شرط تامین مالی ازسوی بانکهای داخلی وارد کشور می شود، گفت: فقط در «حرف» از ایرلاینها حمایت میشود.
عبدالرضا موسوی افزود: دوشنبه شب گذشته یک فروند هواپیمای ایرباس 319 در راستای نوسازی و توسعه ناوگان هوایی زاگرس وارد کشور شد.
وی با بیان اینکه تا پایان سال 5 فروند هواپیمای دیگر که تولید سالهای 2003 تا 2007 میلادی هستند وارد کشور میشوند، تصریح کرد: البته ورود این هواپیماها به تامین مالی ازسوی بانکها بستگی دارد.
تغییر سهم دولت از دلارهای آزادشده
اولین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی پس از اجرایی شدن برجام در حالی برگزار شد که رئیسکل بانک مرکزی از آزاد شدن 32 میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکهشده ایران خبر داد.
براساس گفته ولیا... سیف از این میزان، 28 میلیارد دلار آن متعلق به بانک مرکزی و 4 میلیارد دلار آن با تبدیل به ریال به عنوان سهم دولت به خزانه واریز میشود. این خبر در حالی است که پیش از این در اواخر تیرماه سالجاری، معاون ارزی بانک مرکزی وجوه آزادشده و قابلدسترسی کشور را 29 میلیارد اعلام کرده بود که 23 میلیارد دلار آن سهم بانک مرکزی و 6 میلیارد دلار دیگر آن نیز به دولت تعلق دارد.
مقایسه اظهارات این دو مقام مسوول حاکی از افزایش سه میلیارد دلاری کل منابع ارزی آزادشده کشور، همچنین کاهش دو میلیارد دلاری سهم بخش دولتی از این منابع است.
به نظر میرسد بتوان علت افزایش منابع ارزش قابل دسترسی ایران را در این امر دانست که بخشی از درآمدهای حاصل از فروش نفت ایران پس از توافق ژنو همچنان بلوکه بود و حال که برجام اجرایی شده این منابع نیز آزاد میشود. البته آزاد شدن منابع ارزی یک میلیارد و 700 میلیون دلاری ایران حاصل از پرونده مرتبط با خرید تسلیحات آمریکایی قبل از پیروزی انقلاب نیز میتواند بخشی از این اختلاف رقم در منابع آزادشده ایران باشد.
واگذاری یکی از شرکتهای تابعه سایپا به رنو
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از امضای قرارداد ایرانخودرو و پژو طی هفته آینده و همچنین واگذاری یکی از شرکتهای تابعه سایپا به رنو خبر داد.
هفته آینده قرار است حسن روحانی، رئیسجمهور به همراه هیاتی بلندپایه راهی فرانسه و ایتالیا شود و آنطور که معاون وزیر صنعت عنوان کرد، طی این سفر، قرارداد میان ایران خودرو و پژو نیز به امضای طرفین خواهد رسید.
محسن صالحینیا با تاکید بر اینکه پژو و رنو دو شریک آینده خودروسازی ایران هستند، گفت: قرارداد با رنو در دست تدوین است و چندی پس از نهایی شدن قرارداد پژو، به امضا خواهد رسید. وی اما در ادامه و در واکنش به درخواست رنو فروخته نخواهد شد.
معاون وزیر صنعت در عین حال عنوان کرد که در قالب شراکت و جوینتونچر میان سایپا و رنو یکی از زیرمجموعههای این شرکت (سایپا) شامل پارسخودرو یا بنرو در اختیار خودروساز فرانسوی قرار خواهد گرفت.