بازار نقره، صاحب یک بازار رسمی شد
مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالای ایران، گفت: با توجه به ورود گسترده نقره به خزانه بورس کالا و استقبال زیاد فعالان از این بازار، بورس کالا از تاسیس صندوق نقره یا MULTI NAV شدن صندوقهای کالایی استقبال میکند.
تریبون اقتصاد، به گفته رحمان آراسته با انجام معامله بیش از ۵ تن شمش نقره در بازار گواهی سپرده شمش نقره تنها در ۳۶ روز کاری از زمان راه اندازی این بازار و ورود نزدیک به ۶ تن شمش نقره به خزانه بورس کالای ایران، بازار نقره کشور برای نخستین بار صاحب یک بازار رسمی و قانونی شده است.
به گزارش کالاخبر، وی گفت: با توجه به استقبال بالای سرمایه گذاران از معامله گواهی شمش نقره و معامله بیش از ۵ تن نقره تنها در ۳۶ روز کاری از زمان آغاز این معاملات، بورس کالای ایران آمادگی دارد پس از طی شدن مراحل و ضوابط قانونی، اجازه فعالیت به صندوقهای طلا و سایر صندوق های کالایی بازار در قالب صندوق های بخشی و به صورت MULTI NAV (ارزش خالص داراییهای چندگانه) را ارائه کند.
رحمان آراسته گفت: با انجام معامله بیش از ۵ تن شمش نقره در بازار گواهی سپرده شمش نقره تنها در ۳۶ روز کاری از زمان راه اندازی این بازار و ورود نزدیک به ۶ تن شمش نقره به خزانه بورس کالای ایران، بازار نقره کشور برای نخستین بار صاحب یک بازار رسمی و قانونی شده است.
آراسته افزود: با توجه به استقبال سرمایه گذاران از این بازار، قطعا عمق و ارزش این معاملات روز به روز افزایش پیدا خواهد کرد.
مدیر بازار مشتقه و ابزارهای نوین مالی بورس کالای ایران در خصوص درخواست بازیگران این بازار مبنی بر ورود شمش نقره به دارایی های صندوق های کالایی گفت: بورس کالای ایران آمادگی دارد که پس از طی شدن مراحل و ضوابط قانونی، اجازه فعالیت به صندوق های طلا و سایر صندوق های کالایی بازار در قالب صندوق های بخشی و به صورت MULTI NAV (ارزش خالص داراییهای چندگانه) را ارائه کند.
او اظهار داشت: با توجه به ورود گسترده نقره به خزانه بورس کالا و استقبال زیاد فعالان از این بازار، بورس کالا از تاسیس صندوق نقره یا MULTI NAV شدن صندوقهای کالایی استقبال میکند.
آراسته در پایان با بیان اینکه توسعه ابزارهای مالی کالایی، مورد تاکید وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و ریاست محترم سازمان بورس و اوراق بهادار است، گفت: با توجه به تاکید وزیر محترم اقتصاد و ریاست محترم سازمان بورس مبنی بر توسعه ابزارهای مالی، چند کالا از صنایع مختلف از جمله سرب، مس، نیکل، روی، پالادیوم، پلاتین و شمش آلومینیوم در حال بررسی برای ورود به بازار گواهی سپرده کالایی بورس کالا هستند.