واردات گوشت به ۱۹۲ هزار تن رسید
![](https://cdn.tribuneeghtesad.ir/thumbnail/7l0S56SCVjW0/OGEBGhnvONbakilbk8PeE8j3oDRrJDOdF7lLKcbA0zugPvCT0VPy7xE2dW7A5Abr/2442388_180.jpg)
رئیس شورای تامین کنندگان دام، گفت: بنابر آمار گمرک در ۱۰ ماهه امسال ۱۹۲ هزار تن واردات گوشت داشتیم که ۷۰ درصد آن گوشت منجمد گوساله و گوسفند است.
تریبون اقتصاد منصور پوریان از واردات ۱۹۲ هزار تن گوشت گرم و منجمد از ابتدای سال خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی از افزایش عرضه گوشت گرم داخل خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان کشتارهای روزانه دام سبک و سنگین داخل شیب افزایشی داشته است به طوریکه اکثر کشتارگاهها در حال کشتار هستند.
به گفته او، بنابر گفته مسئولان وزارت جهاد تا پایان سال واردات گوشت با ارز ترجیحی انجام میشود.
پوریان ادامه داد: بنابر آمار گمرک در ۱۰ ماهه امسال ۱۹۲ هزار تن واردات گوشت داشتیم که ۷۰ درصد آن گوشت منجمد گوساله و گوسفند است و ۳۰ درصد کل واردات مربوط به گوشت گرم است که پس از بسته بندی وارد فروشگاههای زنجیرهای انجام میشود، از طرفی واردات برای مقاصد تنظیم بازار در حال انجام است.
رئیس شورای تامین کنندگان دام با اشاره به روند افزایش عرضه لاشههای داخل بیان کرد: از ابتدای بهمن تولید داخل افزایش نسبی داشته به طوریکه توزیع گوشت گوسفند و گوساله رشد داشته است، در حالیکه سنوات قبل در این مقطع شاهد رشد کشتار دام نبودیم که این گستردگی عرضه دامهای پایه کشتار برای اسفندماه داریم که براین اساس باید مدیریت خوبی در بازار صورت بگیرد تا دامدار بتواند بخشی از دام را خارج کند.
او ادامه داد: اکنون پرواربندیهای بهار، اگر خروجی از دامداری کم باشد، امکان پرواربندی از فص بهار را میگیرد، کمااینکه اکنون وضعیت عرضه مناسب است.
پوریان قیمت هر کیلو گوساله ۱۷۰ تا ۱۷۵ هزارتومان و دام سبک ۲۷۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که عرضه دام در ماههای آتی گستردهتر خواهد بود چرا که دام زیادی در دست دامدارام است که شرایط برای تولیدکننده سخت میکند.
این مقام مسئول ذخایر داخل را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اکنون واردات عمدتا برای مصارف صنعتی و برخی مواقع برای تنظیم بازار وارد میشود. خروج دام از دامداری با ۲ گزینه میتوان صادرات را بعنوان یک محرک در نظر گرفت و خرید حمایتی از دامدارانی که دام دارند.