مرغ پارمزان خامهای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

مرغ پارمزان خامهای نوعی روش پخت مرغ است که طی آن مرغ داخل سسی از شیر، پنیر پارمزان و خامه طبخ میشود.
تریبون اقتصاد_به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد.
به گزارش فرارو، اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد. مرغ پارمزان خامهای نوعی مرغ بسیار خوشمزه و با طعمی متفاوت است که دستور پخت بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و جدید را برای اعضای خانواده در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ پارمزان خامهای همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۳ تکه
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک سوم پیمانه
سیر: ۳ حبه
کره: ۲۰ گرم
روغن: به میزان لازم
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پرک لیمو ترش: به میزان لازم
طرز تهیه
نکات مهم
ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد. برای پخت این غذا میتوانید از فیله مرغ هم استفاده کنید.