کد مطلب: ۲۲۱۹۱
لینک کوتاه کپی شد

اپل برای کاهش اثر تعرفه‌ها، به گسترش مونتاژ آیفون در برزیل می‌اندیشد

اپل به‌دنبال گسترش مونتاژ آیفون در برزیل است تا تعرفه‌های کمتری بپردازد.

تریبون اقتصاد ترامپ مجموعه‌ای از تعرفه‌ها را برای محصولات وارداتی از سایر کشورها اعلام کرده، اقدامی که احتمالاً درنهایت به‌ضرر بسیاری از شرکت‌های آمریکایی ازجمله اپل، تمام خواهد شد؛ زیرا بیشتر محصولات این شرکت در چین تولید می‌شوند. در همین راستا، اپل به‌دنبال بررسی گسترش خطوط مونتاژ آیفون در برزیل است تا فشار تعرفه‌ها را کاهش دهد.

اپل به‌دنبال افزایش تولید آیفون در برزیل

دیجیاتو نوشت: طبق گزارش سایت «9To5Mac»، منابع آگاه به مجله‌ برزیلی «Exame» گفته‌اند اپل درحال بررسی افزایش ظرفیت تأسیسات خود در برزیل است تا از این طریق، هزینه‌های گمرکی کمتری برای واردات آیفون‌ها پرداخت کند.

اپل از سال ۲۰۱۱ تاکنون در برزیل مشغول مونتاژ محصولات است. این شرکت در همکاری با کمپانی تایوانی «فاکس‌کان» واحدی تولیدی در ایالت سائو پائولو راه‌اندازی کرده است اما به‌دلیل ظرفیت محدود این کارخانه، فقط برخی از مدل‌های آیفون‌ سطح ابتدایی برای تأمین نیاز بازار داخلی در برزیل تولید می‌شوند. طبق این گزارش، اپل قصد دارد در آینده‌ای نزدیک، مدل‌های بیشتری از آیفون را در برزیل مونتاژ کند.

1960x0.webp (1)در این گزارش ذکر شده امکان گسترش فعالیت‌های تولیدی ازجمله به‌روزرسانی ماشین‌آلات و فرایندهای صنعتی در برزیل از سال گذشته درحال بررسی است.

مونتاژ آیفون برای صادرات به آمریکا و مقابله با تعرفه‌ها

سازمان مقررات ارتباطات برزیل (Anatel) اخیراً مجوز مونتاژ آیفون ۱۶ را به اپل و فاکس‌کان اعطا کرده است. پیش‌از‌این مدل‌های آیفون ۱۳، آیفون ۱۴ و آیفون ۱۵ نیز در این کشور مونتاژ می‌شدند. گزارش‌ها حاکی از آن است اپل همچنین نخستین بار دنبال مونتاژ مدل‌های آیفون ۱۶ پرو در برزیل است.

اگر اپل در این مسیر موفق شود، آیفون‌های تولیدشده در برزیل نه‌فقط پاسخگوی تقاضای داخلی خواهند بود، بلکه به ایالات متحده نیز صادر خواهند شد. این مسئله موجب کاهش چشمگیر تعرفه‌های پرداختی برای اپل می‌شوند.

دولت ایالات متحده اعلام کرده محصولات وارداتی از چین را با نرخ ۳۴ درصد مشمول تعرفه خواهد کرد. کشور هند که آیفون‌هایی برای صادرات به سایر نقاط جهان مونتاژ می‌کند، نیز با تعرفه‌ای ۲۶ درصدی روبه‌رو شده است. درحالی‌که تعرفه تعیین‌شده برای برزیل فقط ۱۰ درصد است. ترامپ مدعی است این تعرفه‌ها متقابل‌اند و براساس میزان تعرفه‌ای که هر کشور بر محصولات آمریکایی اعمال می‌کند، تعیین شده‌اند.

پس از اعلام این تعرفه‌های جدید، ارزش سهام اپل بیش از ۱۰ درصد کاهش یافته و این شرکت تاکنون ۳۰۰ میلیارد دلار از ارزش بازار خود را از دست داده است. وضعیت مشابهی برای دیگر شرکت‌های آمریکایی مانند انویدیا نیز رخ داده است. این اعلامیه حتی موجب شد شرکت نینتندو عرضه کنسول سوئیچ ۲ را در آمریکا به‌تعویق بیندازد و دلیل آن را ابهام در سیاست‌های تعرفه‌ای اعلام کند.

 

مطالب پیشنهادی
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین