چهار نوشیدنی که شما را از سکته مغزی نجات میدهد

برای جلوگیری از سکته مغزی نوشیدن چای سبز، آب چغندر، آب انار و آب مرکبات ضروری است
تریبون اقتصاد_ دبیر انجمن سکته مغزی ایران با بیان اینکه نتایج مطالعات درباره سکته مغزی نشان میدهد که بروز سکته مغزی در ایران سالانه حدود 150مورد بهازای هر 100هزار نفر است، گفت: «میزان بروز سکته مغزی در کشور از متوسط جهانی بیشتر و حدود 1.5برابر متوسط جهانی است؛ بنابراین لزوم توجه به نکاتی برای پیشگیری از وقوع سکته مغزی در میان ایرانیان بیش از پیش ضروری به نظر میرسد.»
به گزارش همشهری، این چهار نوشیدنی میتواند به کاهش خطر سکته مغزی کمک کند.
چای سبز
چای سبز مملو از آنتیاکسیدان بهویژه کاتچین است که گردش خون سالم را تقویت میکند و التهاب را کاهش میدهد. این ترکیبات خطر تشکیل لخته خون را کاهش میدهند. مطالعات نشان میدهد که مصرف منظم چای سبز ممکن است سلامت قلب و عروق را بهبود ببخشد.
آب چغندر
چغندر برای سلامتی مفید است. این سبزی سرشار از نیترات است که به آرامش و گشاد شدن عروق خونی کمک میکند و در نتیجه، جریان خون و فشار خون بهبود مییابد. وقتی فشار خون کنترل شود، میتواند از خطر سکته جلوگیری کند. آب چغندر علاوه بر کاهش فشار روی سیستم قلبی و عروقی برای سلامت قلب و مغز نیز مفید است.
آبانار
انار سرشار از آنتیاکسیدان بهویژه پلیفنول است که به بهبود جریان خون و جلوگیری از تجمع پلاک در شریانها کمک میکند. با کاهش انسداد شریانی، خطر سکتههای مغزی ناشی از محدود شدن جریان خون به مغز کاهش مییابد. توصیه میشود که سراغ آبانار شیریننشده بروید تا از حداکثر فواید آن بهرهمند شوید.
آب مرکبات
آب مرکبات تازه فشرده مانند پرتقال یا گریپفروت سرشار از ویتامینC است و میتواند خطر سکته مغزی را کاهش دهد. ویتامینC به لطف فلاونوئید از گردش خون سالم پشتیبانی میکند. برای به دست آوردن بهترین نتیجه، حفظ فیبر و اجتناب از قندهای اضافه آبمیوههای کامل را انتخاب کنید.