کد مطلب: ۳۰۱۹

وقتی «شرکت شیر پاستوریزه» ایران نوزاد بود

شرکت شیر پاستوریزه، ماست و کره‌ی پاستوریزه نیز تهیه می‌کرد و آن را نیز به در خانه‌های مشتریان خود می‌فرستاد.

تریبون اقتصاد- فکر پاستوریزه کردن شیر در نیمه‌ی نخست دهه‌ی ۲۰ به ایران راه یافت و در حدود سال ۱۳۲۴ بنگاهی با عنوان «شرکت شیر پاستوریزه» در میدان فردوسی تهران تشکیل شد. این بنگاه به وسیله‌ی شماری از افرادی که تحصیلات خود را در همین زمینه در خارج از کشور به پایان رسانده بودند اداره می‌شد.

به گزارش خبرآنلاین، این شرکت هر روز صبح در ساعت شش صبح شروع به کار می‌کرد و به وسیله‌ی توزیع‌کنندگان مخصوصی که داشت شیر را در شیشه‌هایی که قبلا استرلیزه شده بود، به در خانه‌های کسانی که شیر‌ها را مشترک شده بودند، می‌فرستاد و توزیع‌کنندگان روز بعد شیشه‌ها را تحویل می‌گرفتند. این شرکت ماست و کره‌ی پاستوریزه نیز تهیه می‌کرد و آن را نیز به در خانه‌های مشتریان خود می‌فرستاد. جالب این‌که اغلب مشتریان این بنگاه خارجی‌ها بودند ولی مدیران شرکت شیر پاستوریزه می‌کوشیدند مصرف آن را در میان ایرانیان نیز رواج دهند.

عکس‌هایی که در ادامه می‌بینید، مجله‌ی اطلاعات هفتگی به تاریخ ۱۳ مهر ۱۳۲۴ در ضمیمه‌ی گزارشی از بنگاه «شرکت شیر پاستوریزه» منتشر کرد.

2245779_770

2245780_402

2245781_239

2245782_585

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین