کد مطلب: ۶۲۲۵

طرز تهیه کیک لبو

کیک لبو یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها است که در فصل پاییز و زمستان‌، می‌توانید آن را تهیه کنید.

به گزارش نمناک، کیک لبو یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها و دسر‌های پاییزی و زمستانی است که می‌توانید آن را با لبوی خام و پخته و مواد قابل دسترس برای تولدها، دورهمی‌ها، شب یلدا یا شب چله یا حتی شب کریسمس تهیه کرد.

اگر اهل تهیه یک دسر خوشرنگ با لبو هستید، این شیرینی کم هزینه و آسان شب یلدا را از دست ندهید.

مواد لازم کیک لبو قرمز:

- لبو تازه ۳ عدد کوچک (۲۵۰گرم)

- کره نرم ۲۵۰ گرم

- رنده پوست لیمو ۳ قاشق چایخوری

- پودر شکر یک پیمانه

- تخم مرغ ۴ عدد

- کشمش بی دانه یک پیمانه (۱۵۰ گرم)

- آرد معمولی ۲ پیمانه (۳۰۰گرم)

- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک لبو شب یلدا

۱. ابتدا پوست لبو‌ها را بگیرید و رنده کنید.

۲. کره و شکر را داخل کاسه‌ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

۳. در مرحله بعد رنده پوست لیمو را افزوده و مخلوط نمایید.

۴. در ادامه تخم مرغ‌ها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا همه مواد بخوبی مخلوط شده و یکدست شود.

۵. حالا لبو و کشمش را هم ریخته و مواد را با قاشق مخلوط نمایید.

۶. در آخر آرد و بکینگ پودر بیافزایید و مواد را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.

۷. قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن ریخته و برای یک ساعت در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.

چرا کیک لبو قرمز نشد؟

بعد از پخت کیک لبو صورتی و یا قرمز کم رنگ می‌شود، برای قرمز شدن رنگ کیک لبو، مقداری رنگ خوراکی یا آب غلیظ لبو به مواد کیک اضافه کنید.

علت پف نکردن کیک لبو عبارتند از:

- الک نکردن آرد

- جدا زدن سفیده و زرده تخم مرغ

- هم نزدن کافی تخم مرغ و شکر

- بکینگ پودر خراب

- باز نکردن درب فر یا قابلمه

- همزدن مواد کیک در یک جهت

- روغن و قالب متناسب

دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین