طرز تهیه کیک لبو
کیک لبو یکی از خوشمزهترین کیکها است که در فصل پاییز و زمستان، میتوانید آن را تهیه کنید.
به گزارش نمناک، کیک لبو یکی از خوشمزهترین کیکها و دسرهای پاییزی و زمستانی است که میتوانید آن را با لبوی خام و پخته و مواد قابل دسترس برای تولدها، دورهمیها، شب یلدا یا شب چله یا حتی شب کریسمس تهیه کرد.
اگر اهل تهیه یک دسر خوشرنگ با لبو هستید، این شیرینی کم هزینه و آسان شب یلدا را از دست ندهید.
مواد لازم کیک لبو قرمز:
- لبو تازه ۳ عدد کوچک (۲۵۰گرم)
- کره نرم ۲۵۰ گرم
- رنده پوست لیمو ۳ قاشق چایخوری
- پودر شکر یک پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- کشمش بی دانه یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
- آرد معمولی ۲ پیمانه (۳۰۰گرم)
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک لبو شب یلدا
۱. ابتدا پوست لبوها را بگیرید و رنده کنید.
۲. کره و شکر را داخل کاسهای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
۳. در مرحله بعد رنده پوست لیمو را افزوده و مخلوط نمایید.
۴. در ادامه تخم مرغها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا همه مواد بخوبی مخلوط شده و یکدست شود.
۵. حالا لبو و کشمش را هم ریخته و مواد را با قاشق مخلوط نمایید.
۶. در آخر آرد و بکینگ پودر بیافزایید و مواد را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
۷. قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن ریخته و برای یک ساعت در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
چرا کیک لبو قرمز نشد؟
بعد از پخت کیک لبو صورتی و یا قرمز کم رنگ میشود، برای قرمز شدن رنگ کیک لبو، مقداری رنگ خوراکی یا آب غلیظ لبو به مواد کیک اضافه کنید.
علت پف نکردن کیک لبو عبارتند از:
- الک نکردن آرد
- جدا زدن سفیده و زرده تخم مرغ
- هم نزدن کافی تخم مرغ و شکر
- بکینگ پودر خراب
- باز نکردن درب فر یا قابلمه
- همزدن مواد کیک در یک جهت
- روغن و قالب متناسب