کد مطلب: ۷۱۳۲
لینک کوتاه کپی شد

توضیح وزارت بهداشت درباره ماجرای ماکارونی‌های مسموم

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ماجرای مسمومیت ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی و مرگ آن‌ها توضیح داد.

«خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمی‌کند، اما شرایط نگهداری غذاها می‌تواند باعث ایجاد میکروب‌ها شود. باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که می‌تواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این گونه‌های باکتری می‌توانند با ترشح سمی باعث مرگ شوند. البته درباره این مسمومیت با ماکارونی نمی‌توان فعلا قطعی گفت که عامل چه بوده است.» 

به گزارش همشهری آنلاین، معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ماجرای مسمومیت ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی و مرگ آن‌ها توضیح داد. 

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوالی درخصوص مسمومیت منجر به مرگ بر اثر مصرف ماکارونی بیان کرد: خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمی‌کند، اما شرایط نگهداری غذاها می‌تواند باعث ایجاد میکروب‌ها شود. 

وی افزود: باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که می‌تواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این گونه‌های باکتری می‌توانند با ترشح سمی باعث مرگ شوند. البته درباره این مسمومیت با ماکارونی نمی‌توان فعلا قطعی گفت که عامل چه بوده است. 

رئیسی گفت: سازمان پزشکی قانونی تیم‌هایی دارد که دارند این موضوع را بررسی می‌کنند. وزارت بهداشت وظیفه دارد توسط سازمان غذا و دارو بر تولید محصولات غذایی نظارت کند. معاونت بهداشت نیز در زمینه عرضه مواد غذایی در رستوران‌ها وظیفه دارد و وظیفه وزارت بهداشت این است که گزارش مربوط به این موارد ذکر شده را به مراجع قضایی ارسال کند. 

وی ادامه داد: اگر مسمومیت ناشناخته باشد، به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود. ممکن است در برخی مراسم‌ها و اماکنی مانند خوابگاه‌ها گاهی مسمومیت‌های وسیعی رخ دهد و در این موارد وزارت بهداشت عوامل مختلف را موردبررسی قرار می‌دهد.

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین