کد مطلب: ۳۵
لینک کوتاه کپی شد

تخفیف بیمه شخص‌ثالث بعد از انتقال پلاک چگونه است؟

از بهمن سال‌۱۳۹۹ با دستور بیمه مرکزی همه شرکت‌های بیمه مکلف شدند تخفیف‌هایی را فقط برای مالک در نظر بگیرند و انتقال آن به انتقال گیرنده به غیر ‌از خانواده‌ درجه‌یک مالک غیرقانونی شد، بنابراین در قانون بیمه شخص‌ثالث امکان انتقال تخفیف در زمان فروش خودرو وجود ندارد؛ در واقع داشتن تخفیف بیمه شخص‌ثالث در زمان فروش خودرو امتیاز نیست و هیچ تخفیفی به خریدار منتقل نمی‌شود.

شروط لازم برای انتقال تخفیف‌های بیمه شخص‌ثالث بعد از تعویض‌پلاک

تخفیفات بیمه‌نامه شخص‌ثالث فقط به خودروهای مشابه قابل‌انتقال است. پلاک وسیله نقلیه نیز باید به‌نام اشخاص‌درجه‌یک فرد باشد، پس از انجام اقدامات تعویض‌پلاک خودرو تخفیف‌های بیمه‌نامه قبلی به خریدار انتقال نخواهد یافت، بنابراین پس از تعویض‌پلاک خودرو، اگر صاحب پلاک جدید از قبل تخفیف‌های بیمه شخص‌ثالث را داشته‌باشد، برای خودروی جدید هم ثبت می‌شود، در غیر‌این‌صورت تخفیف‌های بیمه از صفر محاسبه‌شده و خریدار باید برای خرید بیمه‌نامه شخص‌ثالث جدید اقدام کند.

به گزارش دنیای اقتصاد، تنها در صورت انتقال سند قطعی انتقال تخفیف‌های بیمه شخص‌ثالث امکان‌پذیر است و خودروهایی که به‌صورت قولنامه‌ای یا وکالتی به‌فروش رسیده‌اند امکان انتقال تخفیف بیمه وجود ندارد. فروشنده و مالک خودرو از لحاظ زمانی محدودیتی برای انتقال تخفیف‌ها ندارد و پس از فوت مالک خودرو، ورثه یا نماینده قانونی وراث می‌تواند اقدامات لازم را جهت انتقال تخفیف بیمه شخص‌ثالث انجام دهد.

انتقال تخفیف بیمه شخص‌ثالث باید به‌طور کامل انجام شود. امکان انتقال بخشی از بیمه امکان‌پذیر نیست. در صورت فرارسیدن زمان تمدید بیمه شخص‌ثالث خودرو، می‌توان تخفیف را به خودروی جدید انتقال داد. نمی‌توان تخفیف بیمه شخص‌ثالث را به فرزندانی که هنوز به سن ۱۸سال‌تمام نرسیده‌اند انتقال‌داد. تخفیف بیمه شخص‌ثالث منتقل‌شده به خودروی جدید قابلیت جمع‌شدن با تخفیف‌های موجود در بیمه‌نامه خودروی مقصد را ندارد.

 

بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین