کد مطلب: ۲۳۸۸

فروش اینترنتی گوشت ممنوع شد؟

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران، گفت: انجمن توزیع کنندگان گوشت خام با استفاده از نخبگان و واحد‌های صنفی مجاز و مجهز توانایی دارد تا گوشت گرم داخلی را همانند گوشت‌های وارداتی توزیع کنند.

تریبون اقتصاد- محسن عباسی اظهار داشت: زنجیره توزیع گوشت خام با استفاده از ظرفیت افراد متخصص ساماندهی شده است و گوشت با رعایت کامل نکات بهداشتی توزیع می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه هدف از تشکیل انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشت، ساماندهی واحد‌های توزیع گوشت در استان تهران بوده است، گفت: پیش از راه‌اندازی این انجمن شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت و بدون شناسنامه سلامت در این صنف بودیم که اقدام به توزیع گوشت‌های ناسالم می‌کردند.

عباسی ادامه داد: در قالب تعامل با دامپزشکی گواهی عضویت برای اعضای صنف صادر شده که از این طریق محل فعالیت و نام نشان صنفی آن‌ها مشخص است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه تمامی فرآورده‌های گوشتی خام در سطح استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد دارای صلاحیت توزیع می‌شود، گفت: این انجمن دارای مجوز از سازمان‌های مربوطه است و از طریق واحد‌های تولیدی گوشت و اقلام پروتئینی با کیفیت بالا در سریعترین زمان ممکن و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده اصلی می‌رسد.

عباسی یادآور شد: در زمان‌های خاص از جمله عید نوروز، ماه رمضان، ماه محرم و صفر اقلام پروتئینی به شکل ویژه و با قیمت مناسب‌تر بین مصرف کنندگان توزیع می‌شود.

وی افزود: انجمن توزیع کنندگان گوشت خام با استفاده از نخبگان و واحد‌های صنفی مجاز و مجهز توانایی دارد تا گوشت گرم داخلی را همانند گوشت‌های وارداتی توزیع کنند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با اشاره به اینکه با استفاده از نظرات کارشناسان و با استفاده از ظرفیت استادان دانشگاهیان و نخبگان صنف سعی کرده‌ایم سطح خدمات این انجمن را افزایش دهیم، گفت: با استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید خبره این صنف که بیش از ۳۰۰ عضو فعال دارد، بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه توزیع بزودی برطرف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این انجمن درصدد است تا فعالیت خود را علاوه بر استان تهران در سطح کشور گسترش دهد، افزود: این انجمن صفر تا صد امکانات تولید و توزیع فرآورده‌های گوشتی و زنجیره کامل از واحد‌های تولید و توزیع گوشت از جمله واحد‌های پرورش، تولید، بسته‌بندی، نگهداری در سردخانه، فروش و توزیع را در خود جای داده است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه با استفاده از تجربیاتی که در بخش توزیع اقلام پروتئینی در استان تهران به دست آورده ایم می‌توانیم این شیوه توزیع را در سطح کشور گسترش دهیم، گفت: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی باید امکان تجارت آزاد برای بخش خصوصی و نهاد‌های مردمی فراهم شود.

عباسی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت کاملا تخصصی و بهداشتی است که افراد دارای تخصص و امکانات باید آن را انجام دهند، گفت: هم اکنون شاهد آن هستیم که متاسفانه هر فردی که دارای توان مالی است تصور می‌کند می‌تواند وارد این صنف شود در حالی که این کار، فعالیت کاملا تخصصی است که با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد.

بنا بر اعلام انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران وی با بیان اینکه نگهداری گوشت و اقلام پروتئینی فعالیتی بهداشتی و حساس است که با امنیت غذایی مردم سرکار دارد، گفت: در حال حاضر شاهد آن هستیم که فروشگاه‌های اینترنتی تبلیغات گسترده‌ای در خصوص توزیع گوشت انجام می‌دهند، اما امکانات نگهداری و یا توزیع مناسب بهداشتی گوشت را ندارند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت بر زنجیره توزیع اقلام پروتئینی توسط افراد متخصص تاکید بسیار دارد، گفت: توزیع این فرآورده‌ها با وسیله مناسب و با شرایط نگهداری خوب بسیار حائز اهمیت است، زیرا اگر گوشت در محل مناسب نگهداری نشود به سرعت فاسد می‌شود و سلامت مصرف کنندگان را تهدید می‌کند.

 

 
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین