قارچ را از این قیمت بالاتر نخرید
رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ، گفت: قیمت منطقی هر کیلو قارچ برای مصرف کننده ۱۲۵ تا ۱۵۰ هزار تومان است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی رجبی اظهار داشت: قیمت منطقی هرکیلو قارچ برای مصرف کننده ۱۲۵ تا ۱۵۰ هزار تومان است و فروش با قیمتهای بالاتر گرانفروشی است.
وی با بیان اینکه عرضه و تقاضا در بازار قارچ همخوانی دارد، گفت: بنابر آمار ماهانه حدود ۲۰ هزار تن قارچ در سطح کشور تولید و عرضه می شود.
او از توزیع روزانه ۶۳ تا ۶۴ تن قارچ در تهران خبر داد و گفت: روزانه ۶۰۰ تن قارچ در سطح کشور تولید می شود.
رجبی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۲۰ هزار تن برسد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ قیمت کنونی هر کیلو قارچ فله سر مزرعه را ۱۰۰ تا ۱۰۵ هزار تومان و قارچ بسته بندی یک کیلویی ۱۲۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت منطقی هر کیلو قارچ برای مصرف کننده ۱۲۵ تا ۱۵۰ هزار تومان و قارچ بسته بندی یک کیلویی را ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزار تومان است و فروش با قیمت های بالاتر ۱۰۰ درصد گرانفروشی است که دستگاههای مسئول باید نظارت کنند.
به گفته رجبی، در حال حاضر واحدهای تولیدی با ظرفیت کامل کار میکنند که براین اساس پیش بینی میشود تا پایان سال قیمت تغییری نداشته باشد.
او درباره آخرین وضعیت صادرات قارچ تصریح کرد: بنابر آمار روزانه بالای ۳۰ تن قارچ به کشورهای ارمنستان، دبی، امارات صادر میشود، اما بدلیل آنکه بصورت تره باری صادر میشود، آمار دقیقی از ارزآوری نداریم.