(ویدئو) طرز تهیه پیتزای اسفناج طرح کیش لورن فرانسوی
کیش لورن اصلی شامل ترکیبی از تخممرغ، خامه، پنیر و گوشت دودی مانند بیکن است، اما در نسخههای مختلف آن میتوان مواد دیگری مانند سبزیجات یا انواع پنیر را هم اضافه کرد. این غذای خوشمزه معمولاً به صورت داغ یا سرد سرو میشود و در بسیاری از مواقع در وعدههای صبحانه، ناهار یا به عنوان پیشغذا استفاده میشود.
تریبون اقتصاد- در این ویدئو یک آشپز با مواد اولیه زیر این پیتزای خوشمزه را درست میکند. برای مواد داخل پیتزا: اسفناج ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم، یک عدد پیاز، دو حبه سیر، خامه ۱۱۰ تا ۱۲۰ گرم، نمک، فلفل سیاه، مقدار کمی جوز هندی در صورت تمایل، پنیر کشدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم و برای خمیر: یک عدد تخم مرغ، ماست ۸۵ گرم، روغن ۶۵ گرم، آرد ۲۳۰ تا ۲۶۰ گرم، نمک نصف قاشق مربا خوری، بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری. طرح کیش لورن (Quiche Lorraine) یک نوع پای یا تارت فرانسوی است که معمولاً با خمیر ترد و یک پرکننده کرمی از تخممرغ، خامه و پنیر درست میشود. این غذای سنتی فرانسوی در اصل از منطقه لورن در شمال شرقی فرانسه به نام "کیش لورن" گرفته شده است.
به گزارش فرارو، کیش لورن اصلی شامل ترکیبی از تخممرغ، خامه، پنیر و گوشت دودی مانند بیکن است، اما در نسخههای مختلف آن میتوان مواد دیگری مانند سبزیجات یا انواع پنیر را هم اضافه کرد. این غذای خوشمزه معمولاً به صورت داغ یا سرد سرو میشود و در بسیاری از مواقع در وعدههای صبحانه، ناهار یا به عنوان پیشغذا استفاده میشود.