کد مطلب: ۱۹۹۲۴
لینک کوتاه کپی شد

این مغز آجیلی، خواص شگفت انگیزی دارد/ ماجرای پسته‌های آب خندان و آردی بازاری چیست؟/ چگونه از شدت گرمی پسته بکاهیم؟

به گفته یک متخصص فیزیولوژی، پسته، چاق‌کننده است و باعث رشد اعضای مهم بدن مثل مغز و کلیه می‌شود. قوای جنسی و میل‌ جنسی را تقویت کرده و تولید مایعات جنسی را افزایش می‌دهد.

تریبون اقتصاد_دکتر سید مهدی میرغضنفری، پزشک متخصص فیزیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش، درباره خواص پسته می گوید: پسته از دیدگاه طب سنتی با مزاج گرم و خشک، یک مغز اجیلی مفید برای تقویت قوای جنسی و میل‌ جنسی است و می‌تواند  تولید مایعات جنسی را افزایش دهد. نکته جالبی که در مورد پسته وجود دارد این که نه قابض است نه ملین بنابراین برای اکثر افراد با گوارش‌های مختلف مفید است. تفت دادن پسته چه بدون نمک چه با نمک باعث گرم‌تر و خشک‌تر شدن مزاج آن می‌شود لذا برای سردمزاجان مفیدتر و برای گرم مزاجان همراه با عوارضی است. پسته، نسبت به  گردو مزاج گرم تری دارد و بهتر است همانند بادام، گردو و سنجد برای نگهداری در مدت طولانی از پوست خود خارج نشود.

روش افزایش ماندگاری و کاهش گرمی مزاج پسته

به گزارش خبرآنلاین، ماندگاری مغز پسته حدود سه ماه است ولی با استفاده از روش‌های فرآوری مثل خواباندن آن در آبلیمو و سرکه می‌توان ماندگاری آن را افزایش داد. برای این کار لازم است مغز پسته را به‌مدت کوتاهی (۵ تا ۱۰ دقیقه) در آبلیمو یا سرکه غوطه‌ور کرد تا خیس بخورد، سپس مغزها را خارج کرده و بگذارید تا به‌ آرامی خشک شود. این نوع پسته‌ چون همراه با یک ماده سرد مثل سرکه یا ابلیمو همراه است از شدت حرارتش کاسته شده و خصوصاً برای گرم‌مزاجان مناسب‌تر و کمتر عارضه تر است.

این مغز آجیلی، خواص شگفت انگیزی دارد/ ماجرای پسته‌های آب خندان و آردی بازاری چیست؟/ چگونه از شدت گرمی پسته بکاهیم؟

ماجرای پسته‌های آب خندان چیست؟

در میان عرضه کنندگان پسته، روشی وجود دارد که در طی آن به صورت مصنوعی پسته های ناخندان را خندان می‌کنند. برخی فروشندگان غیرمتعهد، پسته های در بسته ای که اغلب نارس و نامرغوب هستند را در آب یخ خیس کرده و بلافاصله در معرض منبع حرارتی قرار می دهند. این شوک دمایی باعث می‌شود پسته، دهان باز کرده و مغز آن پیدا شود. اغلب این پسته ها فساد پذیری بالایی دارند و در مدت زمان کوتاهی به سرعت طعم شان برگشته و تند می‌شوند و چون بوی نامطلوبی به خود می گیرند اغلب با جوهر لیمو و نمک فراوان بو داده می‌شوند تا مشتری متوجه کیفیت پایین محصول نشود.

راه‌های تشخیص پسته آب خندان

اگر ترک خندان پسته با فشار بین انگشتان به راحتی روی هم بسته شود یا مغز پسته با مختصر فشار انگشتان خرد شود یا در اثر تکان دادن پسته، مغز آن در حفره پوسته آزادانه حرکت کند یا طعم و بوی پسته از حالت طبیعی خارج شده باشد باید به خنده مصنوعی پسته مشکوک شوید. نکته دیگر اینکه برخی از عرضه کنندگان غیرمتعهد، جهت مخفی کردن آب خندان بودن پسته، برای ثبات مغز پسته در داخل پوسته و حجیم تر کردن آن به همراه جوهر لیمو و نمک مقداری نشاسته و مواد رنگی نیز به محصول می زنند که آردی و رنگی بودن این پسته ها در ظاهر و در لمس کاملا مشهود است.

 

مطالب پیشنهادی
بیشتر بخوانید
دیدگاه
پربازدیدترین مطالب
تازه‌ترین عناوین